Sponsoring & adverteren

Biton profileert zich graag als “divers, hecht en tolerant”. Deze facetten zijn op verschillende niveaus waar te nemen. De diversiteit komt goed naar voren in het ledenbestand: iedere faculteit van de Universiteit is vertegenwoordigd evenals de verschillende Hogescholen. De hechtheid blijkt uit het feit dat de meer dan 300 leden van Biton elkaar bij naam kennen. Het laatste begrip, tolerantie, laat zich niet makkelijk vastleggen in feiten, maar u bent van harte welkom op onze sociëteit om deze instelling aan den lijve te ondervinden.

Een diverse, hechte en tolerante vereniging is misschien net de plaats die u als organisatie zoekt om bekendheid te geven aan uw product. Nieuws laat een tolerante vereniging niet koud en door de hechtheid verspreidt het zich snel. De diversiteit onder de leden zorgt er voor dat nieuwe producten ook buiten de poorten van onze sociëteit een grote afzetmarkt zullen vinden.
Biton beschikt over veel advertentieruimte. Hier even een korte opsomming van veel gebruikte advertentieruimte:

  • Posters en flyers

Sommige producten laten zich het best onder het genot van gezelschap adverteren. Gelukkig beschikken wij over een eigen sociëteit waar wekelijks ‘t merendeel van onze leden elkaar ontmoet. Via posters en flyers verspreid door ons pand faciliteren wij ook een kennismaking met uw product.

  • Annuarium en verenigingsblad

Biton stuurt al haar leden een vereningsblad (tweemaandelijks) en een annuarium (jaarlijks). Hier een advertentie plaatsen is de manier om snel en gemakkelijk veel verschillende mensen op de hoogte te brengen van uw product.

  • Banners en website links

Zoals u merkt heeft Biton een duidelijke site die allerlei features biedt aan onze leden. Hij wordt dan ook meer dan 400 keer per dag bezocht. Een link op onze site staat garant voor doorstroom naar uw eigen site.

  • Social media

Social media vormen een ideaal platform voor promotiemateriaal. Lotingen, events, likes, automatische updates – wij zijn voornamelijk actief op Facebook vanaf waar wij bijv. activiteiten en feesten aankondigen.

  • Events

Elk jaar organiseert Biton weer meerdere grote activiteiten tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) met een bereik van meer dan 10.000 man! Voor maximale zichtbaarheid is deze periode erg gewild.

Meer weten?

Nu u een overzicht heeft gehad bent u vast benieuwd welke advertentie het best bij u past en hoe wij deze gaan regelen. Gelukkig kent Biton een fulltime bestuur dat klaar staat om samen te werken.

Onze contactgegevens zijn:

Studentenvereniging B.I.T.O.N.
t.a.v. Acquisitor
Lucasbolwerk 16
3512 EH Utrecht

030–2341310
acquisitor@biton.nl

kvk:40477212

Adverteren-op-B.I.T.O.N

Wie u zijn voorgegaan

Biton biedt ondertussen al enkele jaren advertentie- en sponsormogelijkheden. Wij hebben dan ook al een gezond aantal sponsoren opgebouwd – hieronder een selectie van onze contacten:

Sponsored by:
Facebook Ads
AlpChalets Portes du Soleil
Gemeentebanen
Pelletkachel kopen
Betonblock
Erfrecht
Gezelschapsheer
Zaden online bestellen
Originele automattensets
Wonen met zorg