Hieronder staat de B.I.T.O.N. agenda met alle activiteiten van de vereniging. Biton werkt met veel afkortingen voor allerlei soorten activiteiten en voor onze commissies (zo staat een AK bijvoorbeeld voor onze Activiteiten (K)commissie). Ben je als externe geinteresseerd in langskomen maar weet je niet of een activiteit ook open is voor niet leden? Lees de tekst onder de agenda even door of check onze Instagram (@studentenverenigingbiton); hier worden alle openbare activiteien van te voren aangekondigt! Daarnaast is het vaak ook mogelijk om langs te komen bij een normale borrelavond of feest als je dat van te voren afspreekt met het bestuur; mail naar info@biton.nl met je naam en de datum wanneer je langs wil komen.

Je kan deze google agenda ook toevoegen aan je eigen account met de knop hieronder:

Voeg de Biton agenda toe aan je eigen agenda ยป

februari 2024

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
  • IK3
  • SolCie Deadline Motivatie brief
20
21
22
23
24
  • Tappersschoonmaak
  • N3RD Bordspelletjes
25
  • Zondag Commissie
26
27
28
  • O.L.K.A.D.E.K.K. ft. Florens Essentia
29

Open activiteiten en feesten

Biton heeft een aantal open activiteiten en feesten door het jaar heen waar je als externe langs kan komen om de sfeer te proeven op de vereniging. Als eerste hebben we tijdens de UIT in augustus een klein festival terrein voor de deur met activiteiten overdag, feesten in de avond en bieden we rondleidingen aan door het pand. Als tweede hebben we halverwege het jaar een open maand waarbij er allerlei activiteiten georganisseerd worden door de OpenMaand commissie en onze disputen. Als laatste hebben we door het jaar heen een aantal open feesten en zijn we 24+ uur open tijdens koningsnacht en dag!

De eerst volgende open activiteiten van dit academisch jaar zijn de Open Maand activiteiten van 15-23 december 2023 en 9-17 januari 2023. Zet deze data dus vooral in je agenda en hou onze site of de Instagram in de gaten voor meer informatie!